Metāla zaglis noskatīto mantu ierodas zagt ar ceļamkrānu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Krāsainā metāla zaglis šonedēļ pie Juglas kanāla noskatījis kādam uzņēmumam piederošu aptuveni 100 gadus vecu ūdenssūkni, kas bijis novietots kā eksponāts. Aptuveni 10 tonnas smago, no čuguna izgatavoto ūdenssūkni metāla zaglis bija ieradies nozagt ar ceļamkrānu.

Kā pastāstīja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāvis Toms Sadovskis, uzņēmums ūdenssūkni bija novietojis iedzīvotāju apskatei kā vēstures liecību, taču trešdien kāds zaglis bija nozadzis vienu daļu no šī sūkņa, kas svērusi aptuveni divas tonnas.

Zaglim nebija miera, un viņš pie Juglas kanāla ieradās arī nākamajā dienā - vakar, taču šoreiz viņš bija apbruņojies ar ceļamkrānu un kravas automašīnu.

Otra daļa no ūdenssūkņa bijusi sešas līdz astoņas tonnas smaga. Ceļamkrāna vadītājam teikts, ka sūknis pieder zaglim. Brīdī, kad notika zādzība, iejaucās policija, kas zagli aizturēja.

Pret aizturēto - 1975.gadā dzimušu vīrieti - sākts kriminālprocess.

Policija jau noskaidrojusi, kur nodota sūkņa pirmajā reizē nozagtā daļa, un tuvākajā laikā cer to atgūt.

Metālu zagļu rīcība pēdējā laikā paliek arvien nekaunīgāka, ko pierāda šis gadījums, teica Sadovskis.

Skatīt pievienoto video.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu