Rīgā klaiņojoši suņi saplosījuši sievieti

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vakar Rīgas policisti saņēma zvanu no kāda iedzīvotāja, kurš ziņoja, ka Šampētera mikrorajonā uz ielas pieci suņi grauž guļošu sievieti. Notikuma vietā policisti konstatēja, ka sieviete ir mirusi, un likuma sargi pieļauj, ka sievietes nāvē vainojami varētu būt klaiņojoši suņi. Rīgas policija lūdz iedzīvotājus ziņot par Šampēterī klaiņojošiem suņiem, zvanot uz tālruni 110, TVNET informēja policijā.

(Papildināta saskaņā ar jaunāko informāciju; pievienots video.)

Vakar, 19. janvārī, pulksten 13.17 Valsts policijas Rīgas reģiona Zemgales iecirkņa darbinieki saņēma zvanu no kāda iedzīvotāja, kurš ziņoja, ka Šampēterī uz ielas aptuveni pieci suņi grauž guļošu sievieti. Policisti nekavējoties izbrauca uz notikuma vietu, kur konstatēja, ka sieviete ir mirusi.

Apskatot notikuma vietu, likuma sargiem radās aizdomas, ka suņi varētu būt uzbrukuši sievietei. Sākotnējā apskate liecināja, ka sieviete suņu uzbrukuma brīdī vēl bijusi dzīva.

Jau mirkli vēlāk policisti noskaidroja, ka bojā gājusī sieviete ir dzimusi 1942. gadā un ka agresīvos dzīvniekus aizdzīt izdevies kādam apsardzes darbiniekam. Tāpat policisti pārbaudīja arī apkārtnē esošās teritorijas, taču tajās sastaptie suņi nebija tie, kas varētu būt uzbrukuši sievietei.

Lai noskaidrotu precīzus notikušā apstākļus un izdotos notvert suņus, Rīgas policisti aicina iedzīvotājus ziņot par klaiņojošiem suņiem Šampētera apkārtnē, zvanot uz tālruni 110. Policisti aicina atsaukties arī notikušā aculieciniekus. Tāpat policisti par notikušo ir informējuši pašvaldību, ar kuru notiek sadarbība suņu ķeršanā.

Par iespējamo uzbrukumu sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma XIII nodaļas «Noziedzīgi nodarījumi pret personas veselību» un nozīmēta ekspertīze, lai noskaidrotu precīzus sievietes nāves cēloņus.

Uzņēmums, kurā strādāja suņu sakostā sētniece, sola bojāgājušās tuviniekiem sniegt nepieciešamo palīdzību

Uzņēmums «NP Business Centre», pie kura rūpnieciskās teritorijas ceturtdien klaiņojušie suņi saplosīja sētnieci, sola bojāgājušās tuviniekiem sniegt nepieciešamo finansiālo un morālo palīdzību.

«NP Business Centre» pārstāve Signe Znotiņa-Znota aģentūru BNS informēja, ka jau kopš ceturtdienas «NP Business Centre» rūpnieciskā teritorija tiek apsargāta pastiprinātā režīmā un nepieciešamības gadījumā apsardzes darbinieki nekavējoties sazināsies ar Valsts policiju un atbildīgajiem dienestiem.

Pašlaik suņu ķērājiem jāstrādā pastiprinātā režīmā un intensīvi jāpārbauda Šampētera teritorija, darot visu iespējamo, lai noķertu klaiņojošos suņus un šāda traģēdija neatkārtotos.

Apsaimniekotāju uzņēmuma vadība jau ceturtdien sazinājās ar bojāgājušās tuviniekiem. Uzņēmuma vadība bojāgājušās tuviniekiem sniegs nepieciešamo finansiālo un morālo palīdzību. Znotiņa-Znota apstiprināja, ka bojāgājusī ir uzņēmuma sētniece.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu