Policija noskaidrojusi gabalos sazāģētās sievietes personību

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Policijai izdevies noskaidrot decembrī nežēlīgi noslepkavotās sievietes personību, kuras līķis bija sazāģēts gabalos un divos maisos izmests Ivana kapos Rīgā. Policija atklāj vien to, ka upurim bija 48 gadi. Taču sievietes galvu likumsargiem joprojām neesot izdevies atrast, tā informēja LNT raidījums «Degpunktā».

Slepkavība notika kādā no dzīvokļiem dzīvojamajā namā Kalna ielā. Ēka atrodas tieši blakus Ivana kapiem. Tajā vairāki dzīvokļi ir neapdzīvoti, tādēļ tajos mēdz apmesties arī svešas personas.

Vienā no dzīvokļiem pagājušā gada decembra sākumā notikusi iedzeršana, kurā piedalījušās divas sievietes un trīs vīrieši. Visas personas ir agrāk sodītas. Viena no sievietēm pārējiem neesot iepatikusies, tādēļ pudeles brāļi viņu nodūruši, vēstīja «Degpunktā».

Viena no versijām ir tāda, ka abas sievietes sastrīdējušās. Pa rokai bijis nazis, un viena sieviete tika nodurta. Nākamajā rītā vaininieki sazāģēja upura līķi gabalos, salika divos maisos un aiznesa uz blakus esošajiem Ivana kapiem.

Vienu no izmestajiem maisiem atrada kapu apmeklētāji, bet otru sameklēja policija. Asins pēdas devušas norādi likumsargiem, kur meklējamie iespējamie slepkavības izdarītāji.

Policija aizturēja visus četrus liktenīgās iedzeršanas dalībniekus. Dzīvokļa saimniece un viņas viesi šobrīd atrodas cietumā. Viens no slepkavībā apsūdzētajiem vārdā Aleksandrs strādājis Ivana kapos.

Kapos atrastajos maisos nebija atrodama vien sievietes galva un rokas. Šīs ķermeņa daļas slepkavas bija nolēmuši sadedzināt turpat dzīvoklī esošajā krāsnī, lai tādējādi nekad nevarētu noskaidrot nogalinātās sievietes personību.

Taču iecerētais neizdevās. Policijai joprojām nav izdevies atrast upura galvu, taču ir izdevies noskaidrot personību. Tomēr likumsargi «Degpunktam» vien atklājuši, ka noslepkavotā bijusi 48 gadus veca.

Skatīt pievienoto video.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu