Nepiesprādzējies šoferis mēģina dot piecu latu kukuli (35)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jelgavā kāds autovadītājs, kuram policija par nepiesprādzēšanos automašīnā sastādīja administratīvā pārkāpuma protokolu, no policistiem mēģināja atpirkties ar piecu latu kukuli, un nu viņam draud daudz lielākas nepatikšanas.

Valsts policijas Zemgales pārvaldes priekšnieka palīdze Ieva Sietniece pastāstīja, ka ceturtdien patruļpolicijas nodaļas darbinieki aizturējuši 1990.gadā dzimušu vīrieti, kurš mēģinājis piekukuļot policijas darbiniekus. Autovadītājs, kurš brauca ar automašīnu «Mercedes Benz», nebija lietojis drošības jostu, tāpēc autovadītājam par pārkāpumu tika noformēts administratīvā pārkāpuma protokols.

Tagad pret autovadītāju sākts kriminālprocess par kukuļdošanu, par ko paredzēta brīvības atņemšana uz laiku līdz pieciem gadiem vai arests, vai piespiedu darbs, vai naudas sods līdz simt divdesmit minimālajām mēnešalgām.

Jelgavas pusē tas ir jau 19. gadījums šogad, kad autovadītājs pieķerts, dodot kukuli ceļu policistam.

Komentāri (35)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu