Polijas pilsonis Rīgā mēģina piekukuļot ceļu policistu (13)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šorīt Rīgā Ceļu policijas darbinieki aizturēja Polijas pilsoni, kurš, mēģinot izbēgt no administratīvā soda, par agresīvu braukšanu piedāvāja likumsargiem desmit latu kukuli.

Kā informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāve Daiga Kondrāte, K.Valdemāra ielā, ceļu policisti par agresīvu braukšanu apturēja kādu «Lexus» markas automašīnu. Transportlīdzekli vadīja 1945.gadā dzimis Polijas pilsonis, kurš nolūkā izvairīties no administratīvā protokola noformēšanas piedāvāja likumsargiem desmit latu kukuli.

Policijas darbinieki aizturēja likumpārkāpēju un sāka kriminālprocesu par kukuļdošanu.

Kā norādīja Kondrāte, šis ir jau desmitais gadījums šogad Rīgas reģionā, kad tiek aizturēts autovadītājs par kukuļa došanu policistam.

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvalde atzīmē, ka arī turpmāk cīņā ar korupciju uz ceļa pastiprināta uzmanība tiks pievērsta ne tikai policistiem, kas ņem kukuļus, bet arī autovadītājiem, kas tos dod.

Komentāri (13)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu