Vīrietis alkohola reibumā sadur kaimiņu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pagājušajā sestdienā kādā Iļģuciema daudzdzīvokļu namā izcēlās konflikts starp diviem vīriešiem par naktsmiera traucēšanu. Konflikta laikā agresīvais nemiera cēlājs savam kaimiņam iedūra vēderā.

Kā pastāstīja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāve Daiga Kondrāte, 21.aprīlī policija saņēma izsaukumu uz kādu daudzstāvu māju Iļģuciemā, kur kāpņutelpā bija sadurts vīrietis. Policijas ekipāža izsauca medicīnisko palīdzību, kas cietušo ar vairākām durtām brūcēm vēderā nogādāja slimnīcā.

Mājas iedzīvotāji policistiem pastāstīja, ka viens no kaimiņiem bija rīkojis skaļu «pasēdēšanu» savā dzīvesvietā un traucējis pārējiem mājas iemītniekiem naktsmieru.

Kāda sieviete, kura pazinusi kaimiņu, devusies lūgt trokšņotājam pagriezt klusāk mūziku un pārtraukt trokšņošanu. Taču vīrietis pagrūdis sievieti un atteicies izpildīt viņas lūgumu. Par notikušos mājas iemītniece pastāstījusi savam vīram, kurš devies pie kaimiņa vēlreiz. Vārdu apmaiņas laikā starp vīriešiem izcēlies konflikts, naktsmiera traucētājs paķēris nazi un vairākas reizes iedūris kaimiņam vēderā.

Tajā pašā naktī likumsargi aizturēja iesējamo uzbrucēju - 1988.gadā dzimušu, agrāk nesodītu vīrieti. Iecirknī policisti konstatēja, ka aizturētais ir vairāk nekā divu promiļu reibumā.

Aizturētais savu vainu atzina un izdarīto nožēloja. Sākts kriminālprocess par miesas bojājumu izdarīšanu, un turpinās izmeklēšana.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu