Aiztur jaunu sievieti par trīs mēnešus veca bērna slepkavību

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/junquegrrl

Valsts policija Rīgā ceturtdien aizturējusi jaunu sievieti par savas trīs mēnešus vecās meitiņas noslepkavošanu. Par to var sodīt ar mūža ieslodzījumu vai brīvības atņemšanu no desmit līdz divdesmit gadiem.

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes pārstāvis Toms Sadovskis apstiprināja, ka policija par savas trīs mēnešus vecās meitiņas slepkavību aizturēja 1989.gadā dzimušu sievieti.

Aizturētā vainu atzīst. Nogalināšanas veidu Sadovskis neatklāja, taču norādīja, ka līķim tiks noteikta ekspertīze, lai noskaidrotu precīzus bērna nāves apstākļus.

Viņš pagaidām arī neatklāja slepkavības motīvus. Tos policija skaidrošot izmeklēšanā.

Policijā sākts kriminālprocess par slepkavību pastiprinošos apstākļos, ja noslepkavota persona, vainīgajam apzinoties, ka tā ir bezpalīdzības stāvoklī.

Kravas vilciens sabrauc vīrieti; pa logu izkrīt bērns

Vecumnieku pagastā piektdien kravas vilciens sabraucis uz sliedēm guļošu vīrieti, informēja Valsts policija. Negadījums notika pie stacijas «Misa». Vīrietis bija dzimis 1968.gadā. Policija sākusi skaidrot notikušā apstākļus. Savukārt Daugavpilī piektdien automašīna uzbrauca 2004.gadā dzimušai gājējai, kura nogādāta slimnīcā.

Piektdien, 27.aprīlī, ap plkst.10.50 Ventspilī, Mazirbes ielā, no nama otrā stāva pa logu izkrita piecus gadus veca meitenīte, kura bija atstāta dzīvoklī viena bez uzraudzības.

Kā informēja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste sabiedrisko attiecību un sadarbības jautājumos Signe Šteinberga, par laimi, meitene nav guvusi miesas bojājumus un tikusi cauri ar izbīli.

Šādi gadījumi kārtējo reizi atgādina, ka drošības jautājumi ir jāievēro ļoti rūpīgi, jo īpaši, ja mājās ir mazi bērni, piebilda Šteinberga.

Pagājušajā diennaktī uz Latvijas ceļiem reģistrētas 59 avārijas, 13 cilvēki cietuši, bet bojāgājušo nav. Reibumā pieķerts 41 transportlīdzekļa vadītājs, tostarp 26 bija riteņbraucēji vai motorolleru vadītāji.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu