Jaunietis pārģērbjas par policistu, aptur auto un aizbēg (2)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pirmdienas naktī kāds jaunietis «uzjautrinoties» pārģērbies par policistu, apstādinājis automašīnas, bet pēcāk aizbēdzis. Īstie policisti jokdari vēlāk atraduši.

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvalde informēja, ka pēc plkst.2 policija saņēma izsaukumu uz Jaunciema gatvi pie 4. šķērslīnijas, jo kādu autovadītāju bija apstādinājis jaunietis policijas formas tērpā.

Jaunietis pēc automašīnas apstādināšanas to aplūkojis no visām pusēm un, ne vārda nepārmijot ar autobraucēju, iebēdzis krūmos.

Iedzīvotāja norādītajā vietā policija sastapa 1990.gadā dzimušu jaunieti, kuram bija atstarojoša veste ar uzrakstu «Policija» un melnbalti strīpots zizlis.

Vēlāk jaunais vīrietis paskaidroja, ka atstarojošo vesti un zizli esot atradis, taču automašīnas apstādinājis vien jautrības pēc.

Policijai gan ir aizdomas, ka jaunais vīrietis, kurš agrāk jau nonācis likumsargu redzeslokā, varētu būt izdarījis kādu likumpārkāpumu pret kādu no apturētajiem transportlīdzekļiem vai to vadītājiem.

Patlaban policija pārbauda, vai jaunieša rīcībā ir saskatāmas tikai sīkā huligānisma pazīmes, vai arī jaunietis ir saucams pie kriminālatbildības.

Skatīt pievienoto video.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu