Sniegputenī šosejas malā atrod guļam sievieti (67)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Laikraksta «Dienas Bizness» žurnāliste Vēsma Lēvalde vakar ap plkst.9.45 dažus kilometrus aiz Vērgales, virzienā uz Ventspili, ceļa malā pamanījusi guļam jaunu sievieti, - informē portāls «liepajniekiem.lv».

(Slimnīcas pārstāve precizē informāciju par pacienti virsrakstā un pirmajā rindkopā, pievienota 2.-3.rindkopa.)

Lai gan sākotnēji izskanēja informācija, ka sieviete bijusi grūtniece, mediķi viņas grūtniecības faktu nav konstatējuši, informēja Liepājas Reģionālās slimnīcas sabiedrisko attiecību speciāliste Indra Grase.

Sievietei veikta veselības stāvokļa pārbaude Liepājas reģionālās slimnīcas Uzņemšanas nodaļā. Pagaidām viņai nav konstatētas veselības problēmas, kas būtu saistītas ar ilgstošu atrašanos aukstumā, taču netiek izslēgta iespēja, ka saaukstēšanās vai kādi citi simptomi varētu parādīties vēlāk. Sieviete turpina ārstēšanos citā klīnikā.

Sievietes ķermenis pilnīgi ieputināts sniegā

Kā portālam stāstījusi Lēvalde, sievietes ķermenis jau bijis gandrīz pilnīgi ieputināts sniegā. Izskatījās, ka sieviete ir grūtniecības pēdējos mēnešos. Viņai bija blondi mati, labi ģērbusies, tikai bez cimdiem un cepures. Uz krūtīm uzlikts skārienjutīgais mobilais telefons, acis ciet.

Žurnāliste nekavējoties zvanījusi Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestam. «Sieviete bija pie samaņas, taču nezinu, cik viņa bija adekvāta. Viņa sacīja, ka ir nosalusi, nav spēka paiet, ka četros naktī izgājusi no Grobiņas, bet es šoka un apjukuma dēļ nepajautāju: uz kurieni viņa gājusi, kāpēc un kā viņu sauc. Alkohola smaka no viņas nebija jūtama,» atzina Lēvalde.

Uz žurnālistes mājienu apstājies melnas krāsas «Audi», tā vadītājs stādījies priekšā kā pašvaldības policists Mārtiņš no Ventspils. Vīrietim izdevies sievieti iedabūt savā mašīnā, lai sasilst. Ceļa malā piestājis vēl kāds autovadītājs, kopīgi sagaidīti mediķi.

«Kurzemes Vārds» uzzināja, ka sieviete nogādāta Liepājas reģionālajā slimnīcā. Informāciju par viņas veselības stāvokli un personas datus pagaidām nav izdevies iegūt.

Komentāri (67)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu