Mīļotās dēļ draud visus nošaut un uzspridzināt frizētavu (18)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dīvainu veidu, kā pēc šķiršanās pierunāt atgriezties mājās sievu, izdomājis kāds 51 gadu vecs bijušais armijnieks. Viņš gaišā dienas laikā Rīgas centrā piedraudēja uzspridzināt frizētavu, kurā strādā viņa mīļotā.

Avotu ielas vidū atrodas neliela frizētava, kurā maiņās strādā vairākas sievietes. Vienas sievietes vīrs vakar ielauzās frizētavas telpās un

piedraudēja visus klātesošos nošaut un uzspridzināt frizētavu.

Viss tracis tikai tāpēc, ka no 51 gadu vecā vīrieša aizvakar aizgājusi sieva – viena no frizētavas darbiniecēm. Šādā veidā bijušais armijnieks centās pierunāt viņu atgriezties mājās.

«Strādājām, tad ieradās viņas vīrs un solīja nošaut mani, nošaut pārējos kolēģus. Tad no maisiņa izņēma trotilu un solīja visu frizētavu uzspridzināt,» atceras friziere Maija. «Mēs nobijāmies un izmukām no frizētavas. Viņš sekoja un turpināja draudēt...»

Pēc pārdzīvotā šoka sievietes pieslēgušas durvis un visu dienu klientus iekšā laidušas ar īpašu piesardzību. Šāda uzmanīšanās atmaksājusies, jo vakarā varmāka atgriezies, lai pabeigtu iesākto.
«Viņš vakarā atgriezās, sita pa loga rūti un pieprasīja, lai viņu ielaiž. Mēs izsaucām policiju, kura pēc minūtes bija jau klāt un pēc pusstundas aizturēja viņu,» atstāsta notikušo Maija.

Terorizē jau vairākkārt

Izrādās, ļaundari pie vietas nolicis Maijas kolēģes Tatjanas vīrs. Jau mājupceļā Tatjana pamanījusi pāridarītāju ejam pretī pa ielu.
«Paldies manam vīram, paldies viņam. Viņš viņu noķēra. Kad mēs jau gājām prom, ieraudzījām viņu, es teicu, lai ķer viņu. Es skrēju pakaļ policistiem, jo tur uzbrucēja sieva viņus gaidīja,» stāsta Tatjana.
Tagad atklājies, ka

aizturētais jau ne reizi vien terorizējis savu 15 gadus jaunāko sievu,

taču viņa cietusies līdz pēdējam un nevienam nav ziņojusi, kaut gan viņas dzīvībai draudējušas reālas briesmas.

Tagad frizētavas darbinieces visas kā viena cer, ka aizturēto vīrieti paturēs apcietinājumā. Ja viņu līdz tiesai palaidīs uz brīvām kājām, pastāv iespēja, ka viņš atradīs veidu, kā atkal tikt pie ieročiem un sprāgstvielām, jo aizturētajam jau kopš veciem laikiem esot labi sakari armijas aprindās.

Komentāri (18)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu