Sešgadniece multeņu iespaidā ar lietussargu rokās izlec pa logu (241)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Trīs bērnu ģimenē Ķekavā notikusi liela nelaime. Kamēr tētis bija darbā, bet mamma veda uz bērnudārzu jaunāko atvasi, mājās palīkusī pirmklasniece pirms skolas izdomāja palidot. Meitene apsēdās uz palodzes, satvēra rokās neizlaistu lietussargu un laidās pāri malai. Kritiens no vairāku metru augstuma diemžēl beidzās bēdīgi.

Ķekavā Gaismas ielā kāda sešus gadus veca meitene, visticamāk, mēģināja iejusties pasaku tēla – auklītes Mērijas Popinsas lomā un no sava dzīvokļa loga izlēca ar lietussargu. Diemžēl fizikas likumi pasakām netic un meitene vienā sekundē atsitās pret zemi.

Mazā meitene pirms izlēkšanas no piektā stāva, visticamāk, bija saskatījusies multenes.

Diemžēl lietussargs, pat ja tas atvērtos, viņas svaru noteikti nenoturētu. Kaimiņi piebilst, ka šajā situācijā grūti meklēt vainīgos. Protams, vecākiem bērni ir jāpieskata, bet kopumā ģimene ir labvēlīga.


Uzreiz pēc nelaimes gadījuma cietušais bērns nogādāts slimnīcā. Meitenei divās vietās lauzta roka, konstatēts kājas lūzums, traumēts gūžas kauls un cietusi arī mugura.

Komentāri (241)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu