Suntažu pagastā policistiem uzbrūk ar āmuru (5)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Suntažu pagastā trešdien aizturēti divi vīrieši, kas uzbruka policistiem ar dažādiem priekšmetiem, tajā skaitā āmuru; vīriešus izdevās savaldīt tikai pēc papildspēku piesaistīšanas, informēja policijā. Policija gaisā raidīja arī brīdinājuma šāvienus.

Ap septiņiem vakarā divi Ogres iecirkņa darbinieki pamanīja aizdomīgu auto, kura vadītājs, ieraugot tuvojošos policijas auto, uzsāka bēgšanu. Policisti dažādos veidos aicināja autovadītāju apstāties, taču viņš neapstājās līdz iebrauca kādas privātmājas pagalmā.

Pagalmā Ogres iecirkņa darbinieki lūdza auto vadītājam un pasažierim uzrādīt dokumentus, bet vīrieši attiecās to darīt un kļuva agresīvi.

Abi suntažnieki uzbruka policijas darbiniekiem, izmantojot dažādus priekšmetus, tai skaitā āmuru, tādēļ policistiem nācās izmantot dienesta ieroci, izdarot brīdinājuma šāvienus. Tas agresīvos suntažniekus nenomierināja, taču tika iegūts laiks un ieradās kolēģi no Ogres iecirkņa un pašvaldības policijas. Kopīgiem spēkiem vīriešus izdevās savaldīt un aizturēt, bet cietušajiem darbiniekiem tika sniegta medicīniskā palīdzība, informē policija.

Aizturētie dzimuši 1967. un 1968.gadā. Pret viņiem uzsākts kriminālprocess par uzbrukumu valsts varas pārstāvim, par ko var sodīt līdz pat pieciem gadiem cietumā.

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu