Āgenskalnā kāds ļaundaris vismaz 18 mašīnām sadūris riepas (21)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Rīgā, Āgenskalnā naktī uz otrdienu nezināms ļaundaris vismaz 18 automašīnām sadūris riepas, noskaidroja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Riepas pārdurtas automašīnām Pārslas, Kolkasraga un Dreiliņu ielā. Policija pagaidām saņēmusi 18 iesniegumus no cietušajiem un sākusi kriminālprocesu.

Ikvienu, kas otrdienas naktī ir redzējis kādu aizdomīgu personu šajā rajonā, policija lūdz zvanīt uz tālruņu numuriem 67500700, 67500722 vai 110. Tāpat policija aicina ikvienu cietušo, kurš vēl nav vērsies ar iesniegumu, par šo gadījumu sazināties ar Zemgales iecirkni.

Masveidīga riepu pārduršana svešām automašīnām Rīgā nenotiek pirmo reizi.

Pirms trīs ar pusi gadiem šajā pašā rajonā - Pārslas un tai blakus esošajā Magoņu ielā - riepas tika pārdurtas aptuveni 30 automašīnām. Vietējie iedzīvotāji toreiz neoficiāli vērsa uzmanību faktam, ka netālu no notikuma vietas nesen tika atvērta jauna maksas autostāvvieta.

Savukārt 2011.gada nogalē policija aizturēja jaunieti, kurš divu nedēļu laikā pārdūra riepas vairāk nekā 100 automašīnām Teikā. Puisi ekspertīzē atzina par garīgi nepieskaitāmu, līdz ar to viņš pie kriminālatbildības netika saukts. Puiša galvenais motīvs nozieguma izdarīšanā bijis pasargāt vidi no automašīnu radītā piesārņojuma.

Komentāri (21)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu