Aizturēta sieviete, kas izkrāpa ziedojumus Zolitūdē cietušajiem (296)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Šodien saistībā ar Zolitūdes traģēdijā cietušo ziedojumu izkrāpšanu Kriminālpolicijas darbinieki aizturēja kādu 1987.gadā dzimušu sievieti. Pašlaik viņa tiek turēta aizdomās par četriem krāpšanu gadījumiem, no tiem divos gadījumos sieviete it kā vākusi ziedojumus, lai palīdzētu traģēdijā cietušajiem.

Informāciju par krāpšanu gadījumiem Kriminālpolicijas darbinieki saņēma no iedzīvotājiem, kuri par to ziņoja sociālajos tīklos un arī no kāda žurnālista, pie kura bija vērsusies viena no cietušajām.

Kriminālpolicijas darbinieki nekavējoties reaģēja uz saņemto informāciju un izmeklēšanas laikā noskaidroja, ka krāpšanas varētu būt veikusi kāda 1987.gadā dzimusi sieviete, kuru policisti šodien aizturēja. Šobrīd sieviete tiek turēta aizdomās par četriem krāpšanu gadījumiem, no kuriem divos viņa izkrāpusi ziedojumus, kas paredzēti Zolitūdes traģēdijā cietušajiem. Pārējie divi krāpšanu gadījumi nav saistīti ar ziedojumiem.

Visos krāpšanu gadījumos izkrāptas nelielas naudas summas.

Izmeklētājiem ir pamatotas aizdomas, ka no aizturētās sievietes darbībām varētu būt cietušas vēl citas personas, tādēļ aicinām atsaukties ikvienu, kurš ir cietis no attēlos redzamās sievietes pretlikumīgajām darbībām, zvanot uz tālruņu numuriem 67086757, 67086477 vai 110.

Komentāri (296)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu