Rēzeknē nolaupīto sievieti bijušais vīrs nošauj un izdara pašnāvību (168)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rēzeknē nolaupīto Robežsardzes koledžas darbinieci, bijušais vīrs nošāvis un pēc tam izdarījis pašnāvību, informēja Valsts policijā. Bez vecākiem palikuši divi bērni.

(Papildināts virsraksts un visa ziņa)

Uzbrucējs ar upuri atrasti meža apvidū, kur tika pēdējo reizi redzēti.

Latvijas Televīzijas (LTV) rīcībā esošā informācija liecina, ka vīrietis esot atstājis pirmsnāves vēstuli. Tās saturu gan izmeklēšanas interesēs policija pagaidām neatklāj.

Visticamāk, sākumā vīrietis nogalinājis nolaupīto sievieti un tad izdarījis pašnāvību. To policija secinājusi arī no vēstules, ko vīrietis atstājis uz sava datora ekrāna un kurā bija aprakstīts šāds notikumu scenārijs, vēsta portāls LSM.lv

Nogalinātajai sievietei palikuši divi pusaudžu vecuma bērni, kuru tēvs esot bijis vīrietis, kurš viņu nolaupīja.

Ģimene bija šķīrusies

Pēc aģentūras rīcībā esošās informācijas, ģimene bija izšķīrusies jau pirms kāda laika. Līdz šim vardarbīga rīcība no šķirtā vīra puses neesot tikusi konstatēta.

Jau ziņots, ka vakar, 10.aprīlī, ap dienas vidu Rēzeknē, Krimuldas ielā, kāds 1979.gadā dzimis vīrietis, piedraudot ar zagtu pistoli, nolaupījis savu bijušo sievu, 1979.gadā dzimušu sievieti.

Kā informēja Valsts robežsardzē, nolaupītā bija Rēzeknē esošās Valsts robežsardzes koledžas darbiniece.

LTV vēstīja, ka vīrietis dienas vidū bija ieradies kopdzīves mājā, kur saticis dēlu. Viņš paprasījis dēlam telefonu un dēla vārdā pasaucis sievieti mājās. Kad sieviete ieradusies mājās, vīrietis dēla klātbūtnē viņai piedraudējis ar pistoli, licis iekāpt apvidus automašīnā un aizvedis.

Vīrietis, piedraudot ar pistoli, licis sievietei iekāpt apvidus automašīnā un aizvedis.

Robežsardzē informēja, ka robežsardzes helikopters pēc informācijas saņemšanas veicis Rēzeknes pilsētas un novada teritorijas apsekošanu no gaisa.

Patlaban noskaidrots, ka pistoli vīrietis nozadzis no seifa patēva mājās Strūžānos. Visticamāk, sievietes nolaupīšanas iemesls - savstarpējas problēmas, informēja policijā.

Nacionālajos bruņotajos spēkos informēja, ka pēc policijas lūguma aptuveni 30 karavīri un zemessargi Rēzeknes novadā bija iesaistīti uzbrucēja meklēšanā.

Par personas sagrābšanu, lietojot vardarbību vai draudus, vai aizvešanu ar viltu vai izmantojot personas bezpalīdzības stāvokli (personas nolaupīšana) vainīgajam draud sods ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem vai bez tās.

Komentāri (168)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu