Bauskā par kukuļdošanu aizturēts autovadītājs

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šorīt Bauskā Valsts policijas (VP) darbinieki par kukuļdošanu aizturējuši autovadītāju, TVNET informēja VP pārstāve Ieva Sietniece.

1967.gadā dzimušais vīrietis brauca, ignorējot luksofora sarkano gaismu; lai netiktu noformēts administratīvā pārkāpuma protokols, mēģināja iedot 50 eiro.

Pret vīrieti sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 323.panta 1.daļas «Par kukuļa, tas ir, materiālu vērtību, mantiska vai citāda rakstura labumu, nodošanu vai piedāvāšanu, ja piedāvājums pieņemts, personiski vai ar starpnieku valsts amatpersonai, lai tā, izmantojot savu dienesta stāvokli, izdarītu vai neizdarītu kādu darbību kukuļdevēja, kukuļa piedāvātāja vai citas personas interesēs, neatkarīgi no tā, vai nodotais vai piedāvātais kukulis domāts šai valsts amatpersonai vai jebkurai citai personai», kas paredz sodu ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem vai ar arestu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu līdz simt divdesmit minimālajām mēnešalgām.

Zemgales reģionā šogad aizturēti jau 28 autovadītāji par kukuļdošanu, tostarp Bauskā aizturēti seši.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu