KNAB aiztur Rīgas Pašvaldības policijas augsta ranga darbinieku (49)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) pagājušajā piektdienā aizturējis augsta ranga Rīgas Pašvaldības policijas darbinieku - Centra pārvaldes priekšnieku Aigaru Truli, vēsta «pietiek.com».

Faktu par Pašvaldības policijas darbinieka aizturēšanu apstiprināja arī Pašvaldības policijas pārstāve Inese Krieviņa.

Aizturēšana esot notikusi piektdien. Pēc portāla ziņām, KNAB Truli aizturējis aizdomās par koruptīvām darbībām, iespējams, piesedzot jeb nodrošinot tā dēvēto legālo jumtu masāžas salonu darbībai Rīgā. Šādu salonu blakusnodarbe mēdz būt prostitūcijas pakalpojumu sniegšana.

Trulis 2012.gadā bijis starp sešiem Rīgas Pašvaldības policijas darbiniekiem, kurus Rīgas domes Drošības, kārtības un korupcijas novēršanas jautājumu komiteja nolēmusi prēmēt par ilgstoša prostitūcijas tīkla likvidēšanu.

Aizturēšana notikusi nākamajā dienā pēc tam, kad amatā ar labvēlīgu tiesas spriedumu tika atjaunota KNAB priekšnieka vietniece korupcijas apkarošanas jautājumos Juta Strīķe.

Truļa ienākumu deklarācija rāda, ka 2013.gadā algā viņš saņēmis 27 000 latu jeb 38 500 eiro. Trulis uzrādījis arī 32 000 eiro lielus bezskaidras naudas uzkrājumus.

Komentāri (49)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu