Latgalē vienā sētā nodeg divas saimniecības ēkas

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Vakar Daugavpils novada Višķu pagastā vienā sētā nodegušas divas saimniecības ēkas, bet vēl vienu būvi no liesmām izdevies paglābt.

Kā uzzināts Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD), mēģinot dzēst šo ugunsgrēku, kāds vīrietis guvis sejas apdegumus, tomēr no hospitalizācijas viņš atteicies. Liesmu cēlonis vēl tiks skaidrots, bet pagaidām zināms vien tas, ka pie vainas nav bijusi kūlas dedzināšana, jo tuvējā apkārtne esot sakopta.

Savukārt Nīcgalē, Skolas ielā, kādā trīsstāvu dzīvojamā ēkā vakar nelielā platībā aizdegušās sadzīves mantas. Šajā ugunsgrēkā izglābtas divas aptuveni 60 gadus vecas sievietes.

Kā liecina VUGD apkopotā operatīvā informācija, aizvadītajā diennaktī, laikā no 15.aprīļa plkst.6.30 līdz 16.aprīļa plkst.6.30, dienests kopumā saņēmis 74 izsaukumus - dzēsti 62 ugunsgrēki, tai skaitā 34 reizes degusi kūla, veikti seši glābšanas darbi, bet vēl seši izsaukumi izrādījušies maldinoši.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu