Iereibis vīrietis pats policijai atzīstas laupīšanā (1)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/standardissue

Ceļu policijas darbinieki aizturējuši iereibušu vīrieti, kurš policijai pats izstāstījis, ka kādā Rīgas bārā nolaupījis mobilo telefonu, informēja Valsts policijā.

Kā informēja policijā, Kalēju ielas bārā manāmi iereibuši vīrieši sākuši vārdisku konfliktu ar kādu citu bāra apmeklētāju. Asā vārdu apmaiņa starp nepazīstamiem cilvēkiem novedusi pie fiziska konflikta, kura iniciatori no cietušā kabatas izvilkuši mobilo tālruni. Pēc notikušā agresīvā kompānija no bāra devusies prom.

Netālu no notikuma vietas Ceļu policijas darbinieki uz ielas pamanīja pamatīgi iereibušu vīrieti, kurš pats atzinās, ka kautiņa laikā kādam nolaupījis mobilo telefonu. Vīrietis savu guvumu jau bija paspējis nodot lombardā.

Aizturēto vīrieti nogādāja Rīgas Centra iecirknī. Pēc identitātes noskaidrošanas atklājās, ka aizturētais jau atrodas policijas meklēšanā. Patlaban pret personu sākts kriminālprocess par laupīšanu.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu