Atkal daudzi slimnīcā pēc iespējamas spaisa lietošanas (9)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aizvadītajā diennaktī visā Latvijā četri cilvēki nogādāti slimnīcās ar veselības problēmām pēc, iespējams, jauno psihoaktīvo vielu lietošanas, pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā.

Kurzemē ar aizdomām par jauno psihoaktīvo vielu smēķēšanu slimnīcā nogādāta kāda 16 gadus veca jauniete, kura atrasta guļam zālē ar psihiskās uzvedības traucējumiem. Pati meitene mediķiem nav atzinusi, kādas vielas lietotas.

Pārēji trīs gadījumi, kuri, iespējams, saistīti ar jauno psihoaktīvo vielu lietošanu, reģistrēti Rīgā. Kāds 26 gadus vecs vīrietis atrasts uz ielas. Mediķi konstatējuši, ka vīrietis lietojis alkoholu un pīpējis indīgo augu maisījumi. Savukārt kāds 35 gadus vecs vīrietis nogādāts slimnīcā ar saindēšanos pēc augu maisījumu smēķēšanas, bet 29 gadus vecam vīrietim pēc, iespējams, augu maisījumu smēķēšanas novēroti psihiskie un uzvedības traucējumi. Visi vīrieši nogādāti slimnīcā.

Komentāri (9)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu