Strenču pusē dzēris autovadītājs «dragreisā» izraisa avāriju; pūlis vainīgā mašīnu sadedzina (163)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

19.aprīlī Strenču novada Plāņu pagasta Kazruņģī, neizmantota lidlauka teritorijā, noticis nelegāls «dragreiss», kura laikā kāds dzēris autovadītājs izraisīja avāriju, bet cilvēku pūlis izdemolēja, apgāza un aizdedzināja viņa vieglo automašīnu «Volkswagen Passat».

Aculiecinieki stāsta, ka automašīna «Volkswagen Passat» uzbraukusi uz trases un izraisījusi sadursmi ar automašīnu «Honda», kas tajā brīdī piedalījās nelegālajās ātruma sacensībās. Pēc avārijas «Volkswagen» vadītājs atstāja automašīnu un aizbēga no notikuma vietas. Cilvēku pūlis pauda savu agresiju, dauzot pamestās mašīnas stiklus, apgāžot to un aizdedzinot.

Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes vecākā inspektore Dace Jukāma aģentūrai LETA atklāja, ka «Volkswagen» vadīja kāds 1986.gadā dzimis Valkas iedzīvotājs. Viņš pie stūres sēdies 1,77 promiļu reibumā. Policija par notikušo ir sākusi kriminālprocesu. Policija noskaidro arī lietas apstākļus saistībā ar automašīnas nodedzināšanu.

Komentāri (163)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu