Cīņā par tiesībām apmeklēt tualeti sadur vīrieti (17)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Rīgā aizvadīto brīvdienu laikā cīņā par tiesībām apmeklēt tualeti sadurts vīrieti.

Rīgas Ķengaraga iecirkņa darbinieki saņēmuši izsaukumu uz kādu Pļavnieku kopmītņu māju, kurā starp diviem savstarpēji nepazīstamiem vīriešiem izcēlusies asa vārdu apmaiņa par iespēju apmeklēt labierīcības. Kāds vīrietis devies uz kopējām tualetēm, tomēr tās bija aizslēgtas, tādēļ viņš devies meklēt atslēgu pie tuvākā dzīvokļa iemītniekiem. Mājokļa saimnieks nav vēlējies vīrietim palīdzēt, tādēļ starp abiem vīriem izcēlies konflikts. Tā laikā neizpalīdzīgais dzīvokļa saimnieks atslēgas lūdzējam iedūris vēderā ar nazi.

Kaimiņi par notikušo nekavējoties ziņojuši policijai, kas aizturējuši un nogādājuši izolatorā 1973.gadā dzimušo vīrieti.

Šobrīd sākts kriminālprocess par miesas bojājumu nodarīšanu, kas bīstams dzīvībai. Par šādu pārkāpumu likumā paredzēts sods – brīvības atņemšana uz laiku līdz septiņiem gadiem un policijas kontrole uz laiku līdz trim gadiem vai bez tās.

Komentāri (17)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu