Video. Aiztur šoferi, kurš draud policistiem ar ieroci un bēg (54)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Ceļu policisti pirmdien Rīgā aizturējuši kādu autovadītāju, kurš draudējis policijas darbiniekiem ar ieroci un pēc tam mēģinājis bēgt.

Rīgā, Teikā policisti apturējuši kādu «Audi» vadītāju, kurš braucis bez ieslēgtām gaismām. Pēc apturēšanas policisti pamanījuši, ka tā vadītājam rokās ir ierocis, bet, kad policisti pietuvojies transportlīdzeklim, vadītājs ieroci pavērsis pret likuma sargiem.

Policisti mēģinājuši nomierināt agresīvi noskaņoto vīrieti un brīdinājuši, lai viņš nolaiž ieroci, taču vīrietis uzsācis bēgšanu. Viņa notveršanā iesaistītas vairākas policijas ekipāžas un viņu izdevies notvert tikai ārpus pilsētas robežām.

Bēgšanas laikā vīrietis, apdraudot citu autovadītāju drošību, strauji manevrēja pa ceļu un policistiem nācās pielietot šaujamieroci, lai mēģinātu viņu apturēt, tomēr tas nepiespieda pārgalvīgo braucēju apstāties. Tomēr pēc vairāk nekā pusstundu ilgušās pakaļdzīšanās policisti izmantoja brīdi, kad agresīvais braucējs uz mirkli samazināja ātrumu, un nogrieza viņam ceļu. Vadītājs nobrauca no ceļa un mēģināja turpināt bēgšanu, taču, atgriežoties uz brauktuves, netika galā ar auto vadību un ietriecās stabā.

Pret 67 gadus veco vadītāju uzsākts kriminālprocess par pretošanos valsts varas pārstāvjiem un par nelikumīgu munīcijas glabāšanu, kas vēlāk tika atrasta viņa automašīnā. Ierocis, ko vīrietis bija pavērsis pret policijas darbiniekiem, izrādījās gāzes pistole.

Komentāri (54)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu