Ģimenes konflikts beidzas ar uzbrukumu policistam (1)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Pagājušās nedēļas nogalē konflikts starp tēvu un dēlu Rīgā beidzies ar uzbrukumu policijas darbiniekam, pavēstīja Valsts policijā.

Policija informē, ka pagājušās nedēļas nogalē, naktī uz svētdienu, Rīgas Ziemeļu policijas iecirkņa darbinieki saņēma izsaukumu uz kādu dzīvokli Rīgā, Duntes ielā, kur izcēlies konflikts starp tēvu un dēlu – 1983.gadā dzimušu vīrieti.

Policijas darbinieki izbrauca uz norādīto adresi, taču, ierodoties dzīvoklī, policijas darbiniekam uzbruka 1983.gadā dzimis vīrietis, kurš atradās stiprā alkohola reibumā. Uzbrukuma rezultātā policistam nodarīti miesas bojājumi.

Pēc brīža policistiem agresīvo vīrieti izdevās savaldīt un aizturēt. Pēc aizturēšanas vīrieti nogādāja policijas iecirknī, kur policisti noskaidroja, ka starp tēvu un dēlu kopīgas alkohola lietošanas laikā izcēlies konflikts.

Konflikta rezultātā dēls kļuvis agresīvs un, nespējot dēlu savaldīt, tēvs izsaucis policiju.

Par šo gadījumu sākts kriminālprocess par uzbrukumu varas pārstāvim. Aizturētais savu vainu atzīst, taču iemeslu, kādēļ tā rīkojies, nespēj paskaidrot, jo atradies alkohola reibumā.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu