Rīgā iereibis un greizsirdības mākts vīrietis bojā automašīnu

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgā kārtības sargi otrdien aizturējuši iereibušu vīrieti, kurš greizsirdības mākts sabojājis mašīnu, pastāstīja Valsts policijā.

Policija informē, ka otrdien Rīgas Kurzemes iecirkņa darbinieki saņēma izsaukumu uz kādu Grīvas masīva daudzdzīvokļu ēku, kur kāds vīrietis ziņoja, ka nama pagalmā agresīvi noskaņots vīrietis bojā viņa automašīnu.

Automašīnas īpašnieks bija ieradies pie draudzenes, kad pa logu izdzirdēja skaļu klaigāšanu mājas pagalmā. Paskatoties pa logu, vīrietis ieraudzīja agresīvi noskaņotu savas draudzenes bijušo puisi, kurš aicina automašīnas īpašnieku iesaistīties fiziskā konfliktā.

Pēc atteikuma saņemšanas, iereibušais un greizsirdības māktais vīrietis ar kāju nolauza automašīnas spoguli.

Policija notikuma vietā ieradās nekavējoties un aizturēja 1980.gadā dzimušo automašīnas bojātāju, kurš atradās 2,5 promiļu reibumā. Aizturētais vīrietis atrodas izolatorā.

Šobrīd ir sākts kriminālprocess par mantas tīšu bojāšanu. Par šādu pārkāpumu likumā paredzēts sods – brīvības atņemšana uz laiku līdz diviem gadiem, īslaicīgu brīvības atņemšanu, piespiedu darbu vai naudas sodu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu