Sākts kriminālprocess par divu velosipēdu zādzību pie t/c «Spice» (9)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET lasītājs

11. jūlija vakarā no pulksten 19:30 līdz 21:30 pie tirdzniecības centra «Spice» nozagti divi pieslēgti velosipēdi, ziņo Valsts policijas pārstāvis Dairis Anučins. Esot sākts kriminālprocess.

Vairākas tirdzniecības veikala «Spice» videonovērošanas kameras ir piefiksējušas velosipēdu zagļus. Sīkākas detaļas policija neatklāj, lai netraucētu izmeklēšanu.

Viens no nozagtajiem divriteņiem ir «SCOTT PILOT» firmas, pelēkā krāsā. Nozagta arī troses atslēga, ar ko velosipēds bija pieslēgts blakus veikala ieejai.

Foto: TVNET lasītājs

Zagļi radījuši cietušajiem zaudējumus 711,44 eiro apmērā.

Anučins stāsta, ka šogad nozagti vairāk nekā 1000 velosipēdu. Turklāt katru nedēļu policija notver vairākus velo garnadžus.

Valsts policijas pārstāvis aicina ikvienu velosipēdu īpašnieku savu braucamrīku reģistrēt Ceļu satiksmes drošības direkcijā (CSDD). Ja ritenis ir reģistrēts un atrasts, ir vieglāk uzmeklēt velo īpašnieku. Viņš piemin, ka nereģistrētie velosipēdi, kuri atgūti no zagļiem, krājas visos policijas iecirkņos, tomēr vairums Latgales policijas iecirknī.

Foto: TVNET lasītājs

Valsts policija atgādina: lai izvairītos no velo garnadžiem, savu riteni pieslēdziet ar U veida saslēgu, kas ražots no izturīga metāla, ir nelokāms un nepadodas knaiblēm, nevis viegli pārkniebjamajiem trošu slēgiem, nestiprām ķēdēm vai citiem zemas drošības saslēgiem.

Komentāri (9)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu