Aculiecinieki aiztur vīrieti, kurš mēģina aplaupīt sirmgalvi (2)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aizkrauklē policisti, pateicoties iedzīvotāju atbalstam, aizturējuši laupītāju, kurš mēģināja aplaupīt 1930. gadā dzimušu sievieti, informēja Valsts policijā.

Policija informē, ka 1960.gadā dzimušais vīrietis uzbruka 1930.gadā dzimušai sievietei, nogāza to zemē un mēģināja atņemt rokassomiņu ar tajā esošo naudas maku. Sieviete pretojās un sauca pēc palīdzības. Netālu strādāja divi vīrieši, kuri nepalika vienaldzīgi, devās sirmajai kundzei palīgā, aizturēja laupītāju un izsauca policiju.

Izmeklējot notikušā apstākļus, policisti noskaidroja, ka īsi pirms minētā uzbrukuma šis pats laupītājs jau mēģinājis šai pašai sievietei naudas maku atņemt. Cietusī atpūtās uz soliņa Daugavmalā, un vīrietis piegāja pie sievietes, atvēra somu un no tās izrāva naudas maku. Šajā gadījumā kundzei palīdzību sniedza kāda sieviete, kura maku izrāva laupītājam no rokām un atdeva cietušajai.

Par abiem notikumiem ir sākts kriminālprocess. Vainīgā persona jau iepriekš ir bijusi policijas redzeslokā. Šobrīd vainīgā persona atrodas īslaicīgās aizturēšanas izolatorā. Policija pārbaudīs, vai vainīgais nav saistīts arī ar citu noziedzīgu nodarījumu izdarīšanu.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu