Par trīs jauniešu aplaupīšanu Rīgā policija aizturējusi vairākkārt tiesātu vīrieti (3)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Par trīs jauniešu aplaupīšanu Rīgā policija aizturējusi vairākkārt tiesātu vīrieti, aģentūrai BNS pastāstīja Valsts policijas pārstāve Ance Rozīte.

Šā gada 5.jūnijā Imantas mikrorajonā nezināms vīrietis piegājis pie kāda 13 gadus veca puiša un, piedraudot ar fizisku izrēķināšanos, atņēmis viņam mobilo tālruni. Pēc notikušā cietušais ar vecākiem vērsās policijā.

Savukārt 8.jūlijā Imantā, Sudrabkalnā pie kādas tirdzniecības vietas nezināms vīrietis piegājis pie 15 gadus veca puiša un 14 gadus vecas meitenes un, piedraudot ar fizisku izrēķināšanos, abiem atņēmis mobilos tālruņus. Arī šajā gadījumā cietušie vērsās policijā.

Abos gadījumos uzsākts kriminālprocess par laupīšanu, kas saistīta ar vardarbību.

Policijas darbinieki, veicot operatīvos izmeklēšanas pasākumus, noskaidroja, ka abus iepriekš minētos noziegumus pastrādājis 1987.gadā dzimis vīrietis, kurš turpat Imantas mikrorajonā tika aizturēts. Aizturētais jau agrāk vairākkārt tiesāts, tajā skaitā arī par laupīšanām.

Valsts policija aicina atsaukties ikvienu, kas cietis no šī vīrieša pretlikumīgajām darbībām.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu