Trīs jaunieši naktī izsit veikala stiklu un nozog alkoholu (14)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Policija aizturējusi jauniešus, kuri naktī izsituši veikala stiklu un nozaguši alkoholu, informēja Valsts policijā.

Ceturtdienas naktī trīs jaunieši kādam Maskavas ielas veikalam izsituši durvju stiklu, iekļuvuši telpās un nozaguši trīs alkohola pudeles. Nozieguma pastrādāšanas brīdī pie veikala patruļas laikā atradās arī Speciālo uzdevumu bataljona darbinieki, kuri nekavējoties jauniešus aizturējuši. Pamanot policijas darbiniekus, zagļi metušies bēgt, tomēr policisti viņus panākuši.

Policisti aizturējusi 1993. un 1995. gadā dzimušus vīriešus, kā arī 1999. gadā dzimušu meiteni. Jaunieši veikalā bija nozaguši vairākas pudeles stiprā alkohola, kuru vēlāk plānoja pārdot. Visi jaunieši atzina savu vainu, savukārt veikala īpašnieks atguva nozagtās preces.

Aizturētie jaunieši tika nogādāti Ķengaraga iecirknī, kur noskaidrojās, ka abi puiši jau iepriekš sodīti par zādzībām.

Sākts kriminālprocess par zādzību, kas izdarīta, iekļūstot telpā. Par šādu noziegumu paredzēta brīvības atņemšana uz laiku līdz pieciem gadiem, īslaicīga brīvības atņemšana, piespiedu darbs vai naudas sods, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

Komentāri (14)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu