Policijai garāžas īpašnieks ir zināms un pašlaik tiek meklēts (7)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Policijai garāžas īpašnieks, kur ceturtdien tika atrasti vairāk nekā 100 sprādzienbīstamu priekšmetu, ir zināms un pašlaik tiek meklēts, sacīja Valsts policijas pārstāvis Dairis Anučins.

Pašlaik izmeklēšanas galvenais uzdevums ir saprast, kā tik daudz sprādzienbīstamu priekšmetu varēja nonākt Rīgas centrā, par ceturtdien garāžu teritorijā atrasto munīciju teica Anučins.

Foto: Valsts policija

Viņš pastāstīja, ka kratīšana garāžu teritorijā Sadovņikova ielā notika jau iepriekš ierosināta kriminālprocesa ietvaros, jo bija saņemta informācija, ka tur atrodas ieroči un munīcija, taču policijai negaidīti bija tas, ka munīcijas bija tik daudz.

Vairāk informācijas izmeklēšanas interesēs policija pašlaik neatklāj.

Foto: Valsts policija

Jau vēstīts, ka garāžu teritorijā Rīgā, Sadovņikova ielā, ceturtdien atrada vairāk nekā 100 sprādzienbīstamu priekšmetu. Atrastos sprādzienbīstamos priekšmetus no garāžu teritorijas izveda Nacionālo bruņoto spēku (NBS) darbinieki, kuri piektdien tos iznīcinās. Ņemot vērā plašo darba apmēru, notikuma vietā strādāja divas NBS vienības. Sadovņikova ielas rajonā šīs operācijas dēļ satiksme bija ierobežota no vieniem dienā līdz gandrīz astoņiem vakarā. No tuvējām ēkām tika evakuēti cilvēki.

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu