Bruņotie spēki izglābuši jūrā iepūstus atpūtniekus (5)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Vakar Jūras spēku dežūrkuģis pie Liepājas izglābis divus jūrā iepūstus atpūtniekus, informēja Aizsardzības ministrija (AM).

27. jūlijā īsi pirms plkst. 18 Jūras spēku flotiles Krasta apsardzes dienesta Jūras meklēšanas un glābšanas koordinācijas centrs saņēma informāciju, ka Liepājā pie Ziemeļu mola jūrā uz piepūšamā matrača ar straumi tiek nests cilvēks, un nekavējoties deva rīkojumu dežūrkuģim «Tiira» sagatavot laivu un kuģi iziešanai jūrā.

Vienlaikus Jūras meklēšanas un glābšanas koordinācijas centrs saņēma informāciju arī no Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta par viņu rīcībā esošu aculiecinieces stāstu par cilvēku uz piepūšamā matrača jūrā pie Liepājas.

Pēc visas informācijas saņemšanas dežūrkuģa «Tiira» laiva piebrauca pie jūrā redzamā objekta un no piepūšamā matrača nocēla divas personas, kam jau bija hipotermijas pazīmes.

Jūras meklēšanas un glābšanas koordinācijas centrs sniedza informāciju par izglābtajiem Neatliekamās medicīnas un palīdzības dienestam (NMPD). Saskaņā ar saņemto informāciju no NMPD, hospitalizācija jūrā iepūstajiem atpūtniekiem nav bijusi nepieciešama, norāda AM.

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu