Aizturot ātruma pārkāpēju, atrod kontrabandas cigarešu kravu (2)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Valsts policijas (VP) darbinieki, aizturot automašīnu «Citroen Jumpy», kuras 1966.gadā dzimušais vadītājs bija pārkāpis minētā ceļa posmā noteikto ātrumu, piektdien tajā atraduši kontrabandas cigaretes.

Veicot patrulēšanu ceļa Tīnūži – Koknese, policisti apturējuši automašīnu «Citroen Jumpy», kuras 1966.gadā dzimušais vadītājs bija pārkāpis minētā ceļa posmā noteikto ātrumu. Policijas amatpersonām veicot automašīnas vizuālu apskati, konstatēts, ka tās kravas nodalījumā atrodas kastes ar nelegālas izcelsmes tabakas izstrādājumiem – pavisam 600 tūkstošu cigaretes.

Par minēto pārkāpumu uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 321.panta trešās daļas, kas paredz - par tabakas izstrādājumu nelikumīgu pārvadāšanu, ja tas izdarīts lielā apmērā, soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas un ar policijas kontroli uz laiku līdz trim gadiem vai bez tās.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu