Agrāk tiesāts slepkava Rīgā nodur sievieti - savu paziņu (9)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgā Valsts policija par savas paziņas sevišķi cietsirdīgu nogalināšanu aizturējusi agrāk par slepkavību tiesātu vīrieti.

Svētdien Kurzemes iecirkņa darbinieki saņēma informāciju, ka kādā dzīvoklī Alīses ielā, iespējams, veikta slepkavība. Ierodoties norādītajā adresē, policija atrada 1969.gadā dzimušas sievietes līķi ar vairākiem dūrieniem vēderā.

Policisti aizdomās par slepkavību aizturēja mirušās sievietes paziņu - 1974.gadā dzimušu vīrieti. Aizturētais vīrietis vainu atzinis un paskaidrojis, ka abi kopā lietojuši alkoholu un vēlāk izcēlies strīds, kura laikā viņš vairākas reizes iedūris sievietei. Aizturēšanas brīdī vīrietis bija trīs promiļu reibumā.

Vīrietis iepriekš bija tiesāts par slepkavību, savukārt sieviete iepriekš vairākas reizes bijusi policijas redzeslokā par alkoholisko dzērienu lietošanu.

Šobrīd ir sākts kriminālprocess par slepkavību, kas izdarīta ar sevišķu cietsirdību. Vīrietim par pastrādāto noziegumu draud mūža ieslodzījums, un viņam piemērots drošības līdzeklis - apcietinājums.

Komentāri (9)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu