Noraida Gulbenes ekshibicionista apelācijas sūdzību (1)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vidzemes apgabaltiesas Madonas tiesu nams noraidījis par atkailināšanos publiskās vietās Gulbenē apsūdzētā vīrieša apelācijas sūdzību, atstājot negrozītu pirmās instances tiesas spriedumu, informēja tiesas pārstāve Tija Skrapste.

Gulbenes rajona tiesa aprīlī vīrietim piesprieda brīvības atņemšanu uz sešiem mēnešiem. Pieskaitot iepriekš neizciesto sodu, vīrietim cietumā jāpavada gads un trīs mēneši ar probācijas dienesta uzraudzību uz diviem gadiem.

Apgabaltiesas lēmumu iespējams pārsūdzēt 10 dienu laikā no 29.jūlija.

Prokuratūras preses pārstāve Una Rēķe iepriekš informēja, ka apsūdzētais saukts pie kriminālatbildības par huligāniskām darbībām, kas izpaudās kā dzimumorgānu atkailināšana un pašapmierināšanās publiskās vietās.

Vīrietim izvirzīta apsūdzība pēc krimināllikuma 231. panta pirmās daļas par rupju sabiedriskā miera traucēšanu, kas izpaužas acīmredzamā necieņā pret sabiedrību vai bezkaunībā, ignorējot vispārpieņemtās uzvedības normas un traucējot cilvēku mieru.

Vīrietis jau vairākkārt sodīts par analoģiskām huligāniskām darbībām un seksuāla rakstura darbībām pret nepilngadīgajiem.

Jaunu noziegumu apsūdzētais izdarīja, atrodoties atvaļinājumā no cietuma, kas piešķirts par ļoti pozitīvu uzvedību.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu