Robežsargi konstatē 41 likumpārkāpēju

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Robežsargi aizvadītās diennakts laikā uz ārējām robežām un valsts iekšienē konstatējuši 41 likumpārkāpēju, ziņo Valsts robežsardzes Galvenajā pārvalde.

Zilupes, Silenes un lidostas «Rīga» robežkontroles punktos ieceļošana Latvijā liegta sešiem Gruzijas, diviem Krievijas un vienam Armēnijas pilsonim, jo ārzemniekiem nebija derīgas vīzas vai uzturēšanās atļaujas. Savukārt Terehovas, Kārsavas, Pāternieku, Silenes un lidostas «Rīga» robežkontroles punktos uzturēšanās nosacījumu pārkāpumi konstatēti astoņiem Krievijas, četriem Baltkrievijas, vienam Kirgizstānas un vienam Ukrainas pilsonim.

Veicot imigrācijas kontroles pasākumus valsts iekšienē, ieceļošanas vai uzturēšanās noteikumu pārkāpumi konstatēti septiņām personām.

Transportlīdzekļu un kuģošanas līdzekļu ekspluatācijas jomā Valsts robežsardzes amatpersonas konstatējušas pārkāpumus sešām personām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu