Aiztur zagli, kurš stāsta, ka vāc līdzekļus bērniem (21)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Valsts policija pēdējās nedēļas laikā ir saņēmusi informāciju par rumāņu tautības personām, kas Rīgā, novēršot uzmanību, apzog izvēlēto sarunas biedru.

Pagājušajā nedēļā Rīgas Centra iecirkņa darbinieki saņēma izsaukumu uz kādu optikas salonu. Tās darbinieki stāstīja, ka ienākušas trīs personas un sākušas pētīt piedāvājumu. Viens no veikala viesiem sācis sarunu ar pārdevēju, stāstot, ka viņi darbojas starptautiskā organizācijā un vāc līdzekļus bērniem invalīdiem. Kad jaunieši jau bija aizgājuši, optikas salona darbiniece pamanīja, ka ir nozagtas brilles.

Pēc informācijas saņemšanas policijas darbinieki sāka personu meklēšanu, un vakar Vērmanes dārzā aizturēja briļļu zagli, kurš dzimis 1993.gadā. Par zādzību ir sākts kriminālprocess.

Policijas darbiniekiem ir pamatotas aizdomas, ka šī persona veikusi arī citus noziedzīgus nodarījumus.

Valsts policija aicina ikvienu rūpīgi aplūkot attēlā redzamo vīrieti un ziņot, ja ir cietis no vīrieša pretlikumīgajām darbībām. Ikvienu, kurš atpazīst attēlā redzamo vīrieti kā pāridarītāju, policija aicina ziņot, zvanot uz tālruņiem 67086200, 25496891.

Valsts policija iesaka būt prātīgiem un tik viegli neuzticēties nezināmām personām.

Komentāri (21)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu