Neliela parāda dēļ nolaupa cilvēku (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Svētdien Rīgas reģiona pārvaldes Ogres iecirknī saņemta informācija, ka Ķegumā kāda 1982.gadā dzimuša vīrieša dzīvesvietā ieradušās vairākas personas un, piedraudot ar vardarbību, iesēdinājušas vīrieti automašīnā un aizvedušas nezināmā virzienā, liecina Valsts policijas informācija.

Nolaupītāji vīrieša dzīvesbiedrei pavēstīja, ka vīrietis viņiem esot parādā nelielu naudas summu, mazāku par 200 eiro, un, kamēr šī summa netiks samaksāta, nolaupītais netiks atbrīvots.

Saņemot informāciju par notikušo, policijas darbinieki nekavējoties sāka nolaupītāju meklēšanu. Nolaupītās personas drošības nolūkos tika piesaistīti arī Valsts policijas Pretterorisma vienības «Omega» un Speciālo uzdevumu bataljona darbinieki.

Pēc neilga laika netālu no nozieguma vietas izdevās konstatēt un aizturēt divas personas, kas piedalījās nolaupīšanā, – 1981. gadā dzimušu sievieti un 1985. gadā dzimušu vīrieti. Personas iepriekš nav tiesātas.

Sākts kriminālprocess par personas sagrābšanu, lietojot vardarbību vai draudus. Patlaban turpinās darbs, lai noskaidrotu citu personu iespējamo saistību ar pastrādāto noziegumu.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu