Aizdomās par Polijā izdarītu laupīšanu Lietuvā aiztur piecus Latvijas pilsoņus (5)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lietuvas robežsargi pirmdienas pēcpusdienā aizturējuši piecus Latvijas pilsoņus aizdomās par 250 000 eiro nolaupīšanu Polijā, paziņoja Lietuvas Valsts robežsardzes dienests.

Lietuvas robežsardzes darbinieki robežkontroles punktā Kalvarija-Budzisko saņēma zvanu no saviem Polijas kolēģiem no Rutkas-Tartakas robežšķērsošanas punkta, ka noticis uzbrukums jaunai sievietei kafejnīcā Suvalkos un viņai nolaupīti 250 000 eiro. Aizdomās turētie aizbēguši divās automašīnās un devušies Lietuvas virzienā.

Pusstundu vēlāk Lietuvas robežsargi uz autoceļa Suvalki-Marijampole apturēja automašīnu «Lexus RX350» ar Igaunijas reģistrācijas numura zīmēm. Tās 37 gadus vecais vadītājs un 33 un 34 gadus vecie pasažieri bija Latvijas pilsoņi.

Pārbaudes laikā garām pabrauca Polijas robežsargu aprakstītā automašīna «BMW 370» ar Latvijas reģistrācijas numura zīmēm. Lietuvas robežsargi sekoja automašīnai un to apturēja. Tajā atradās 31 un 28 gadus veci Latvijas pilsoņi.

BMW tika atrasts nazis un izvelkams steks, kā arī sievietes soma, kura, kā domājams, pieder Suvalkos uzbrukumā cietušajai.

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu