Ar dienesta suņa palīdzību notver divus pārdzērušos zagļus (1)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ar dienesta suņa palīdzību kārtības sargi Daugavpils novadā notvēruši divus smagi piedzērušos zagļus, pastāstīja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes pārstāve Anastasija Laizāne.

Viņa paskaidroja, ka naktī no 17. uz 18.augustu kādam veikalam Daugavpils novada Naujenes pagastā tika izsists logs un nozagtas vairākas alkohola pudeles.

Pēc informācijas saņemšanas notikuma vietā ieradās policijas darbinieki ar dienesta suni. Tika uzsākti ļaundaru meklēšanas pasākumi. Zagļu meklēšanas pasākumos tika iesaistīts arī kinologa dienesta suns, kurš nostrādāja ļoti profesionāli un, uzejot zagļu pēdas, jau pēc neilga laika brīža palīdzēja noskaidrot precīzu garnadžu atrašanās vietu.

Jau pēc brīža policija bija klāt pie dzīvokļa durvīm, kur divi pamatīgi piedzērušies vīrieši baudīja veikalā zagtus alkohola dzērienus.

Abi agrāk ir vairakkārt tiesāti, bet vecākais šobrīd izcieš nosacīto sodu par iepriekš izdarīto noziegumu. Policija turpina izmeklēšanu uzsāktajā kriminālprocesā. Abi vīrieši ir aizturēti un ievietoti īslaicīgas aizturēšanas vietā.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu