Jelgavā par psihotropo vielu realizēšanu aizturēts vīrietis un sieviete

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Valsts policijas (VP) Zemgales reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas biroja darbinieki kriminālprocesa ietvaros par psihotropo vielu realizēšanu Jelgavā aizturējuši vīrieti un sievieti.

Aizturēšanas laikā pie personām tika atsavināti pieci iepakojumi ar zaļganbrūnas krāsas augu valsts izcelsmes vielu.

Aizturētie ievietoti īslaicīgā aizturēšanas vietā un uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 253.1 panta «Par narkotisko vai psihotropo vielu neatļautu izgatavošanu, iegādāšanos, glabāšanu, pārvadāšanu vai pārsūtīšanu realizācijas nolūkā vai par narkotisko vai psihotropo vielu neatļautu realizēšanu», kas paredz sodu ar brīvības atņemšanu uz laiku no diviem līdz astoņiem gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas, un ar policijas kontroli uz laiku līdz trim gadiem.

Pagājušajā nedēļā policijas darbinieki aizturēja jau agrāk tiesātu vīrieti, pie kura tika atsavināti vairāki iepakojumi ar šo vielu un tika veikta sankcionēta kratīšana aizturētā vīrieša dzīvesvietā Jelgavā, Vecpilsētas ielā, un kopā tika atsavināti 22 iepakojumi psihotropās vielas. Vīrietim piemērots drošības līdzeklis - apcietinājums.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu