Auto uzbrauc sešgadīgam velosipēdistam (43)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Mārupē, Zeltrītu ielā, kāds 1977.gadā dzimis vīrietis vakar ap plkst.18, vadot automašīnu BMW, uzbraucis 2008.gadā dzimušam velosipēdistam, kurš nogādāts slimnīcā.

Kā liecina Valsts policijas statistika, kopumā pagājušā diennaktī reģistrēti 74 ceļu satiksmes negadījumi, no tiek 49 notikuši Rīgā. Nelaimes gadījumos cietuši 15 cilvēki. No cietušajiem seši bijuši gājēji un velosipēdisti, ar kuriem saistītie negadījumi notikuši tieši Rīgas reģionā.

Savukārt Limbažos, Mehanizācijas un Vidus ielu krustojumā, dienas vidū kāds 1968.gadā dzimis vīrietis stiprā reibumā vadīja nenoskaidrotas markas kvadraciklu, krita un guva miesas bojājumus. Vīrietis atrodas slimnīcā. Alkohola reibums izelpā - 2,95 promiles.

Diennaktī kopumā pieķerti astoņi autovadītāji, kas pie stūres sēdušies alkohola vai narkotisko vielu reibumā, savukārt 246 autovadītājiem noformēti protokoli par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Vairums ātruma pārkāpēju - 108 šoferi - apturēti Rīgā

Komentāri (43)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu