Piemājas dīķī noslīkst vīrietis; ilgi neizdodas atrast (11)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

-Rīgas reģiona Sējas novadā ceturtdien piemājas dīķī noslīcis kāds 56 gadus vecs vīrietis, turklāt mediķiem ilgi nav izdevies atrast notikuma vietu, informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Inga Vītola.

Kompānija, kas atradās mājā, pie kuras noticis negadījums, lietojusi alkoholu, un vakarā ap plkst.23, kad ārā jau bija tumšs, minētais vīrietis nolēmis iet peldēties.

Redzot, ka vīrietis slīkst, pārējie kompānijas dalībnieki izvilkuši viņu no ūdens un izsaukuši mediķus. NMPD brigādes ierašanos apgrūtinājis apgrūtinājis fakts, ka cilvēki, kuri telefoniski vērsušies pēc palīdzības, nav spējuši nosaukt adresi, uz kurieni jābrauc. Tādējādi, meklējot, kur varētu būt noticis negadījums, mediķi pa telefonu izsaucējiem stāstījuši, kādi atdzīvināšanas pasākumi jāveic, ko viņi arī darījuši, taču nesekmīgi.

Mediķu ierašanās brīdi 56 gadus vecais vīrietis jau bijis miris.

«Ierodoties kādā sev nepazīstamā vietā, tomēr būtu jānoskaidro, kāda ir tās adrese, lai vajadzības gadījumā to varētu precīzi pateikt glābšanas dienestiem,» piebilda Vītola.

Komentāri (11)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu