Vīrietis Latgalē saindējas ar benzīnu, kas ieliets alus pudelē (2)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Vakar Latgalē kāds vīrietis saindējies ar benzīnu, kas bijis ieliets alus pudelē, informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Inga Vītola.

52 gadus vecais vīrietis benzīnu iedzēris, jo acīmredzot sajaucis to ar alu. Vīrietis nogādāts slimnīcā. Savukārt 83 gadus veca sieviete Latgalē netīšām iedzērusi insektu apkarošanas līdzekli un ar saindēšanos nogādāta slimnīcā.

Traumas vakar guvuši arī bērni - Vidzemē gadu vecs puisītis sev no galda malas uzrāvis virsū tikko uzlietu kafiju. Viņš guvis kakla, plecu un krūškurvja termiskus apdegumus. Bet 15 gadus vecam pusaudzim uz kājas uzkritis betona gabals, kā rezultātā ir pēdas kaula lūzums. Abi bērni nogādāti slimnīcā.

Latgalē smagas traumas guvis kāds 55 gadus vecs velosipēdists. Pēc nokrišanas no velosipēda viņš nav uzreiz vērsies pie mediķiem, bet gan devies mājās, kur zaudējis samaņu. Mediķi viņam konstatējuši galvas, krūškurvja traumu, kā arī vēdera iekšējo orgānu traumas. Pierīgas reģionā 18 gadus vecs vīrietis kritis no velosipēda un lauzis plaukstas kaulu, bet 37 gadus vecu sievieti, braucot ar velosipēdu, aizķērusi automašīna. Sieviete krītot guvusi kājas lūzumu. Savukārt kādu 49 gadus vecu sievieti uz gājēju pārejas aizķērusi automašīna. Viņai negadījuma rezultātā konstatēts galvas smadzeņu satricinājums un pēdas kaula lūzums.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu