Kokapstrādes uzņēmuma strādnieks ar zāģi sakropļo sev roku (1)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Vakar Rīgas reģionā kāds 53 gadus vecs vīrietis, strādājot kokapstrādes uzņēmumā, ar elektrisko zāģi iezāģējis sev rokā un smagi traumējis pirkstus, informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta sabiedrisko attiecību speciāliste Inga Vītola.

Darba negadījumā vīrietis nozāģējis sev vienu pirkstu, savukārt otrs pirksts amputēts daļēji. Vēl vienā traumētās rokas pirktā ir dziļa zāģēta brūce. Vīrietis nogādāts slimnīcā.

Kādam deviņus gadus vecam zēnam mājas pagalmā uz muguras uzkritis zars, kā rezultātā bērns uz brīdi bijis bezsamaņā. Negadījumā zēns guvis smadzeņu satricinājumu un muguras traumu, iespējams, muguras skriemeļu lūzumu.

Vēl Rīgā mediķi slimnīcā ar saindēšanos pēc jauno psihoaktīvo vielu lietošanas nogādājuši kādu 30 gadus vecu vīrieti.

Savukārt Kurzemē četrus gadus veca meitene mājās ar stiklu sagriezusi plaukstu. Mediķi meiteni nogādājuši pie speciālista Rīgā.

Zemgalē desmit gadus vecs zēns kritis no aptuveni pusotra metra augsta rotaļu kalniņa un lauzis roku, bet Latgalē smaga alerģiska reakcija pēc kukaiņu dzēliena sākusies 12 gadus vecam zēnam.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu