Uzreiz pēc zādzības Grīvas masīvā aiztur pastkastīšu zagļus

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Pagājušā svētdienā Rīgas Kurzemes iecirkņa darbinieki Grīvas masīvā pamanīja divus vīriešus, kuri līdzi nesa 16 metāla pastkastītes. Policijas darbiniekiem radās pamatotas aizdomas, ka līdzi nestās pastkastītes ir zagtas, tādēļ nekavējoties aizturēja 1967. un 1965.gadā dzimušos vīriešus.

Identificējot abu aizturēto personības, policisti noskaidroja, ka viņi jau iepriekš vairākas reizes sodīti par dažāda veida zādzībām. Šobrīd vīrieši atrodas izolatorā.

Policijas darbinieki ir noskaidrojuši namu, kur tika nozagtas pastkastītes, un tuvākajā laikā tās tiks atdotas to īpašniekiem, informē Valsts policija.

Par zādzību nelielā apmērā ir sākts kriminālprocess. Vīriešiem par šādu likuma pārkāpumu var piemērot sodu - brīvības atņemšanu uz laiku līdz vienam gadam, īslaicīgu brīvības atņemšanu, piespiedu darbu vai naudas sodu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu