Āgenskalnā aiztur uzmācīgu kontrabandas cigarešu pārdevēju (3)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vakar Rīgas Zemgales iecirkņa darbinieki saņēma informāciju, ka Āgenskalnā kāda sieviete tirgo nelegālās cigaretes. Pārbaudot iegūto informāciju, policijas darbinieki veica reidu un tirgū pamanīja sievieti, kura uzmācīgi piedāvā garāmgājējiem iegādāties nelegālās cigaretes, informē Valsts policija.

Policijas darbinieki aizturēja 1968.gadā dzimušo sievieti. Pārbaudot viņas mantas, policisti atrada un atsavināja 4800 nelegālās cigaretes. Daļu cigarešu sieviete tirgoja ar Krievijas un Baltkrievijas akcīzes markām, daļu - bez akcīzes markām. Tāpat pie viņas atrada un atsavināja arī 7,5 litrus nelegālā alkohola.

Noskaidrojot sievietes personību, policijas darbinieki konstatēja, ka viņa jau vairākas reizes sodīta par akcīzes preču aprites noteikumu pārkāpšanu.

Aizturētajai sievietei par akcīzes preču realizāciju un glabāšanu var piemērot naudas sodu 70 līdz 700 eiro apmērā, savukārt par nelikumīgu alkoholisko dzērienu glabāšanu likumā paredzēts naudas sods – 350 līdz 700 eiro.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu