Lidostā «Rīga» aiztur trīs meklēšanā esošas personas

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lidostā «Rīga» aizvadītajā diennaktī konstatēts, ka divi no Londonas ieceļojoši Latvijas pilsoņi un viens no Maskavas ieceļojošs Latvijas valsts piederīgais atrodas policijas meklēšanā. Personas aizturētas un nodotas policijai, «Tvnet» informēja Valsts robežsardzē.

Uz ārējām robežām konstatēti 22 robežpārkāpēji, tajā skaitā ieceļošana Latvijā liegta 10 ārzemniekiem. Silenes robežkontroles punktā robežsargi konstatēja, ka Latvijā ieceļojošiem četriem Gruzijas pilsoņiem nav derīgas ieceļošanas vīzas vai uzturēšanās atļaujas. Noformēti ieceļošanas atteikumi pie robežas, personas atgrieztas uz Baltkrieviju.

Grebņevas robežkontroles punktā robežsargi konstatēja, ka Latvijā ieceļojošam Kazahstānas pilsonim ir liegums ieceļot Šengenas zonā. Noformēts ieceļošanas atteikums pie robežas, persona atgriezta uz Krieviju.

Tāpat aizvadītajā diennaktī konstatēti četri pierobežas joslas režīma pārkāpēji - Silenes robežapsardzības nodaļas robežsargi pierobežas joslā uz Latvijas-Baltkrievijas robežas, ārpus valsts nozīmes ceļa konstatēja divus Latvijas pilsoņus un divus Latvijas valsts piederīgos bez speciālajām caurlaidēm. Pēc pašu vīriešu teiktā, viņi gribējuši dodies zvejā. Visām četrām personām sastādīti Administratīvā pārkāpuma protokoli.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu