Rīgas Centrālajā stacijā aizturēts rūdīts kabatzaglis

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Valsts policijas (VP) darbinieki trešdien Rīgas centrālajā stacijā aizturējuši kabatzagli, kurš jau iepriekš vairākkārt sodīts par analoģiskiem noziegumiem, liecina VP informācija.

Vakar ap plkst.14 Dzelzceļa stacijas «Rīga» iecirknī vērsās sieviete, kura ziņoja, ka Stacijas laukumā kāds vīrietis viņai nozadzis maku, kurā atradās arī 80 eiro.

Noskaidrojot kabatzagļa pazīmes, patruļpolicijas darbinieki nekavējoties sāka personas meklēšanu. Policisti sadarbībā ar apsardzes darbiniekiem teju uzreiz notvēra pazīmēm atbilstošu 1974.gadā dzimušu vīrieti, kurš joprojām atradās Centrālajā stacijā.

Aizturēšanas brīdī policijas darbinieki pamanīja, ka vīrietis nozagto naudas maku nomet uz grīdas. Neskatoties uz to, ka garnadzis centās atbrīvoties no guvuma, viņš atzina savu vainu izdarītajā. Savukārt sieviete atguva gan nozagto maku, gan tajā esošos 80 eiro.

Identificējot vīrieti, policijas darbinieki noskaidroja, ka viņš jau vairākas reizes sodīts par analoģiskiem noziegumiem.

Šobrīd ir sākts kriminālprocess par zādzību nelielā apmērā. Par šādu noziegumu vīrietim var draudēt sods - brīvības atņemšana uz laiku līdz vienam gadam, īslaicīga brīvības atņemšana, piespiedu darbs vai naudas sods.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu