Rīgā aiztur vīrieti, kurš apzadzis tērzētavā iepazītu sievieti (3)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgā Valsts policija aizturējusi vīrieti par tērzētavā iepazītas sievietes apzagšanu, informēja Valsts policija.

Augusta sākumā policijā vērsās kāda sieviete, kura pastāstīja par vīrieti, kurš viņai nozadzis 90 eiro. Policija noskaidroja, ka cietusī kādā televīzijas izklaides kanāla tērzētavā iepazinusies ar vīrieti, kurš, melojot par savu identitāti, aicinājis uz tikšanos.

Tikšanās laikā vīrietis sievietei lūdzis paņemt ātro kredītu uz viņas vārda. Kad sieviete atteicās, vīrietis ierosināja viņai piederošās zeltlietas nodot lombardā un naudu atdot viņam. Brīdī, kad lombarda darbinieks sievietei deva naudu par zeltlietām, vīrietis to paķēra un aizbēga.

Policistiem izdevās noskaidrot, ka iespējamais vainīgais ir 1983.gadā dzimis vīrietis, kurš jau agrāk tiesāts par analoģiskiem gadījumiem. Vēlāk vīrieti izdevās aizturēt.

Latgales iecirkņa policijas darbiniekiem ir pamatotas aizdomas, ka šādā veidā aizturētais vīrietis varētu būt apkrāpis vai apzadzis ne vienu vien cilvēku, uzdodoties par svešu personu. Tādēļ policija lūdz atsaukties ikvienu, kas ir cietis no vīrieša pretlikumīgajām darbībām, zvanot pa tālruņa numuriem 6 7 086 302, 6 7 086 332 vai 110 vai vēršoties tuvākajā policijas iecirknī.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu