Baložos aiztur vīrieti, iespējams, par sievasmātes slepkavības mēģinājumu (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Baložos naktī no 31.augusta uz 1.septembri aizturēts vīrietis, kurš, iespējams, mēģinājis noslepkavot savu sievasmāti, «Tvnet» informēja Reģionālajā pašvaldības policijā. (RPP)

Patlaban cietusī ar vairākām grieztām brūcēm atrodas slimnīcā, bet aizturētais vīrietis nodots Valsts policijas rīcībā tālākai izmeklēšanai.

Veicot patrulēšanu Baložu pilsētā, Skolas ielā, RPP darbinieku uzmanību piesaistīja gados veca sieviete, kura māja viņiem ar roku. Reaģējot uz to, RRP darbinieki ieraudzīja pie mājas kāpņutelpas 1975.gadā dzimušo sievieti ar asinīm notraipītās drēbēs un vairākām grieztām brūcēm. Pēkšņi no kāpņutelpas parādījās vīrietis ar nazi rokās, kurš atvēzējoties mēģināja iedurt sievietei, taču, ieraugot policijas darbiniekus, iebēga kāpņutelpā.

RPP darbinieki vīrieti noķēra, aizturēja, atņēma divus ar asinīm aptraipītus nažus un vēlāk nodeva aizturēto vīrieti Valsts policijas darbiniekiem tālākai rīcībai.

Noskaidrojot aizturētā identitāti, tika konstatēts, ka vīrietis ir dzimis 1990.gadā, ir cietušās sievietes meitas vīrs (znots) un jau iepriekš atradies policijas redzeslokā par dažādiem likumpārkāpumiem.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu